Despre CHIORINO

Anul înfiinţării companiei: 1906;
Preşedinte: GREGORIO CHIORINO

Grupul CHIORINO: 15 filiale şi peste 100 de distribuitori exclusivi şi centre de service în întreaga lume 600 de angajaţi în întreaga lume.

Program de producţie (www.chiorino.com):
- Benzi transportoare si curele late de transmisie
- Curele Rotunde polyuretanice;
- Curele Trapezoidale polyuretanice
- Benzi transportoare şi de proces;
- Curele late de transmisie;
- Manşoane şi învelişuri din cauciuc;
- Acoperiri tamburi;
- Ţesături impregnate cu elastomeri;
- Filme de poliuretan.

Sunt folosite in toate aplicatiile:
- Aeroporturi;
- Servicii postale;
- Echipament sportive;
- Distributii comerciale (benzi case de marcat Metro, Billa, Cora)
- Impachetare;
- Industria de panificatie;
- Fabrici de ciocolata si dulciuri;
- Industria de bauturi;
- Procesarea carnii;
- Marmura si granit;
- Caramizi, ceramice si sticla;
- Mecanica, metalurgica si de automobile;
- Tipografii si multe altele

Service CHIORINO: “Ideas in motion”: idei, calitate şi flexibilitate O gamă largă de produse standard Cercetare şi dezvoltare soluţii personalizate pentru clienţi Servicii de depanare şi asistenţă în întreaga lume

1906: LORENZO CHIORINO a înfiinţat tăbăcăria cu acelaşi nume la Biella, centru al industriei textile italiene, pentru producerea de componente şi curele de transmisie din piele. Începând cu anii 50, pielea este înlocuită treptat cu materiale sintetice din ce în ce mai sofisticate (elastomeri, poliuretan termoplastic etc.).

Întregul proces de fabricaţie are loc în fabrica proprie; astfel CHIORINO poate garanta o înaltă calitate şi fiabilitate a produselor create pentru a răspunde celor mai diverse cerinţe: Benzi transportoare şi de proces Curele late de transmisie Manşoane şi învelişuri din elastomeri Acoperiri tamburi Ţesături impregnate cu elastomeri Filme de poliuretan

Grupul CHIORINO este în prezent unul din liderii în sectorul sistemelor de transport intern şi de transmisie a puterii, oferind o gamă completă de produse şi servicii care răspund în mod adecvat cerinţelor tehnice ale clienţilor. CHIORINO este prezent în întreaga lume prin cele 15 filiale şi cei peste 100 de distribuitori exclusivi şi centre de service.

IDEAS IN MOTION (Ideile în mişcare), aceasta este filozofia Grupului CHIORINO. Pe lângă gama largă de articole standard oferite, CHIORINO proiectează soluţii personalizate în colaborare cu clienţii. Calitatea produselor CHIORINO se îmbunătăţeşte permanent, prin cercetare şi experimentarea aplicaţiilor speciale.

Prima pagina

   
CopyrightęDip Express