FILTRE SI MATERIAL FILTRANT

Filtre banda.
Confectionate cu material filtrant din fibra ondulata de sticla cu clasa de filtrare G2, G3 si G4, se utilizeaza ca prefiltre in sisteme de purificarea aerului cu mai multe trepte de filtrare precum si la cabine de vopsitorii.

Filtre cu saci
Filtrele cu saci din clasa G3-G4 sunt utilizate in orice instalatie de ventilatie, climatizare, camere curate si albe. Constructia si asamblarea sacilor se face cu dispozitive speciale hidraulice care asigura etansari perfecte. Filtrele cu saci clasa F5-F9 se executa cu medii filtrante din fibre sintetice netesute si dupa caz din fibre de sticla. Constructia si asamblarea sacilor se face cu dispozitive speciale hidraulice care asigura etansari perfecte.

Filtre hepa
Filtrele de foarte inalta eficienta, tip HEPA, sunt construite folosind un mediu filtrant din hartie de microfibra de sticla, hidrofuga, tratata fungicid si bactericid ce nu contine celuloza. Sunt utilizate pentru filtrarea particulelor extrem de fine - submicronice, aflate in suspensie in aer - ceata, virusi, aerosoli radioactivi, etc, pentru aplicatii care necesita o foarte inalta puritate a aerului. Filtrele sunt produse dupa tehnologia clasica, blocul filtrant gata plisat fiind fixat intr-un cadru de lemn sau metal. Dupa data de 01.05.2009, blocul filtrant al acestora se va face pe linie tehnologica automata mini pleat. Pe aceeasi linie se vor face si blocurile filtrante ale filtrelor "rigid bag" cu rame din pvc sau metal.

Filtre Ulpa
Cu ajutorul acestor filtre se obtin puritati ale aerului de pana la 99,999995% fiind utilizate in spatii ce necesita un mediu steril sau in cercetari spatiale.

Filtre plane.
Filtrele plane pentru ventilo-convectoare, sunt confectionate cu mediu filtrant netesut din poliester, cu eficienta de retinere 70 – 75%, pierdere de presiune initiala 15 Pa, pierdere de presiune finala 250 Pa si recomandata 150 Pa, pentru clasele de filtrare G2, G2/3 dupa SR EN 779:2004, si cu rame din tabla zincata ambutisata sau din otel rotund galvanizat de Ø 5 mm.

Filtre pentru bucatarii si fast grill.
Confectionate cu medii filtrante din plasa de otel galvanizat sau inox multistrat, carbune activ si rame din tabla de otel - inox ambutisata. Sunt folosite mai ales pentru hote, in scopul retinerii vaporilor de grasime rezultati din procesele termice specifice bucatariilor.

Filtre speciale cilindrice.
Folosite in special in industria de coloranti si vopseluri si cea nucleara. Se executa cu medii filtrante plisate din toata gama - netesute, din fibre sintetice si /sau carbune activ, depinzand de clasa de filtrare dorita.

 

Filtre marca Fleetguard - componente Wabco pentru vehicule comerciale şi a produselor Separation Technologies ca parte componentă al producătorului Fleetguard specializat pe tehnologia filtrării pentru sisteme hidraulice industriale. Filtrare pentru motoare diesel de autovehicule comerciale uşoare, camioane şi autobuze, utilaje agricole şi utilaje de construcţii, comercializând întreaga gamă de tipuri de filtre: ulei, aer, aer cabină, hidraulice, uscătoare (desicatoare), filtru separator aer-ulei (gama compresoare), filtru separator apă-combustibil, filtru lichid de răcire.

Prima pagina

   
Copyright©Dip Express