Este specializata in fabricarea si comercializarea unei game largi de componente de precizie ridicata, unitati si sisteme complexe pentru miscare liniara, oferind totodata solutii pentru diversele aplicatii industriale. Gama de produse SKF in domeniul sistemelor liniare este distribuita prin reteaua SKF in toate colturile lumii. Alaturi de sistemele pentru miscare liniara, divizia SKF Linear Motion ofera si o gama de produse industriale adiacente (bucse elastice, cuplaje, mese de transfer, lanturi de conveioare, amortizoare de soc, sisteme de tensionare etc).

 

 

 

Suruburile conducatoare SKF transmit sarcini axiale in conditii de eficienta ridicata, prin transformarea miscarii de rotatie in miscare liniara. SKF are o gama larga de produse : suruburi cu bile (rulate sau rectificate), suruburi cu role planetare si suruburi cu role recirculabile. Din punct de vedere al modului de actionare a mecanismelor conducatoare, SKF este solutia dvs. atat pentru suruburi rotitoare, cat si pentru piulita rotitoare, avand si o gama larga de sisteme de lagaruire.

Sistemele liniare SKF asigura lagaruirea pentru miscari de translatie, in conditii de frecare scazuta, rigiditate ridicata si o deplasare rapida si precisa. Dupa marimea deplasarii, sistemele liniare SKF pot fi folosite fie pentru curse limitate, fie pentru deplasari nelimitate. Gama constructiva SKF acopera marea majoritate a aplicatiilor industriale.

Sistemele de pozitionare SKF reprezinta solutia compacta si economica pentru aplicatiile mecatroice. Gama larga de produse - de la mesele compacte neactionate si pana la sistemele multiaxe, de la constructiile standard, la sistemele specializate , SKF asigura suportul celor mai diverse aplicatii.

Sistemele de tensionare Hydrocam – asigura controlul precis al pretensionarii bolturilor (asamblarilor filetate). Diferentele fata de sistemele traditionale prezinta urmatoarele avantaje : lipsa tensiunilor de torsiune, precizie ridicata, implementare usoara, lipsa uzurii componenetelor adiacente, posibilitatea automatizarii procesului.

Modulele liniare SKF sunt constructii monobloc, care inglobeaza sisteme de ghidare si sisteme de avans (cu curele, pneumatice, electro-mecanice sau electrice-motoare liniare), asamblate in interiorul profilelor de aluminiu si avand o gama diversificata de accesorii. Aceste constructii monobloc asigura rigiditati ridicate la o greutate specifica mica.

Amortizoarele de soc hidraulice sunt utilizate pentru oprirea maselor in miscare de translatie, prin controlul deceleratiei la capete de cursa, pe o distanta extrem de mica, in timp scurt. Folosirea acestor sisteme duce la cresterea productivitatii sistemelor automate prin marirea vitezelor de lucru si eficientizarea procesului.

 

Actuatoarele SKF – sunt sisteme mecatronice (electro-mecanice, ce integreaza automatizari electice) de referinta in domeniu. SKF ofera solutia pentru o gama larga de aplicatii in aproape toate domeniile. Fabricile noastre sunt localizate in Suedia, Elvetia, Germania, SUA si Franta, iar prin reteaua noastra de distributie va putem asigura serviciile si solutiile optime cerintelor dvs.

 

Prima pagina

CopyrightęDip Express