Prezentare generala

Oferim avantaj competitional pe plan mondial
Strategia firmei Norgren este de a oferi avantaj competitional tuturor beneficiarilor sai. Exploatand potentialul tehnologiilor de control al deplasarii si fluidelor, inginerii de la Norgren aplica cunostintele si resursele lor, in scopul intelegerii complete a necesitatilor proceselor industriale ale beneficiarilor, astfel incat sa dezvolte in final solutii efective, mai inventive si mai inteligente. Pentru beneficiarii lui Norgren aceasta inseamna rezultate mai bune, masini mai rapide/eficiente, cu performante imbunatatite, fiabilitate crescuta si costuri de exploatare mai scazute.

Solutii specifice pentru aplicatii
De la controlul ultra fin conferit de o supapa de dozare de la un sistem de mentinere a respiratiei unui copil si pana la controlul unui sistem de suspensie a unui vehicul, Norgren este angajat in optimizarea performantelor tehnologice pentru a crea avantaj beneficiarilor sai. Sistemele Norgren sunt flexibile si au la baza o gama larga de produse. Solutiile specifice pentru aplicatii implica frecvent combinatii modulare sau integrate de elemente de executie, elemente de reglare si control a energiei fluidice si sisteme de preparare a aerului. In cadrul sistemelor de control al deplasarii, Norgren dezvolta solutii complete pentru aplicatii de automatizare si in cadrul sistemelor de control al fluidelor, Norgren combina binecunoscutele branduri Herion, Buschjost, KIP si Webber, in scopul oferirii unor solutii extinse de manipulare a aerului, apei, uleiului si altor fluide.

Experienta si intelegerea cerintelor beneficiarilor
Norgren are o vasta experienta in intelegerea diverselor sectoare industriale - de la ambalare si imbuteliere PET-uri si pana la vehicule comerciale, de la productia de semiconductoare la domeniul ingrijirii medicale si de la tiparire si industrie textila si pana la productia de autovehicule si transport pe cale rulanta.

Personal instruit si cu experienta
Managerii pentru sectoarele de baza si inginerii de vanzari sunt concentrati pe dezvoltarea noilor generatii ale platformei produselor cat si pe aplicatii specifice care rezolva cerintele individuale ale beneficiarilor.
Cu trei centre tehnice globale, in SUA, Germania si Marea Britanie, Norgren este sprijinit de IMI Vision, bratul tehnologic al lui Norgren, cu o cifra de afaceri de 1,57 miliarde lire.

Solutii inovative noi
Inginerii de la Norgren asculta, interpreteaza si ofera noi solutii care confera avantaje competitionale reale. Cu o vasta experienta industriala si expertiza in aplicatii, acestia sunt cunoscatori ai legislatiei, standardelor si cerintelor industriale. Cunostintele lor in domeniul comercial se refera la faptul ca inteleg si pot raspunde la probleme legate de amortizarea investitiei, costurile generate de proprietate, timpul necesar introducerii pe piata a produselor si detinerea tehnologiilor de varf.

Solutii cu valoare tehnica adaugata
Norgren ofera de asemenea o gama, care nu suporta concurenta, de servicii care aduc un plus de valoare, menite sa duca la economie de timp, sa ofere informatii de ultima ora si sa faca tranzactiile mai facile. Specialistii sunt mereu pregatiti sa ofere experienta lor in selectarea produselor, proiectarea sistemelor de actionare si training profilat pe necesitatile beneficiarilor.

Suport global de incredere
Prin stabilirea unitatilor de productie in Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Elvetia si Spania, cat si prin noile facilitati de productie din Mexic si Republica Ceha, Norgren detine capacitatile globale de productie si asistenta, astfel incat sa poata face fata oricand celor mai inalte cerinte aparute in proiectele internationale. Bazandu-se pe o experienta de foarte multi ani in gestionarea de proiecte internationale importante, Norgren detine resursele necesare pentru a veni in intampinarea cerintelor tehnice ale beneficiarilor sai. Prin utilizarea unei retele de vanzari si asistenta in 75 de tari, Norgren are posibilitatea globala de a asigura continuitatea livrarii si sprijinului local peste tot unde acesta este cerut de catre beneficiarii implicati in export sau operatiuni economice internationale.

Parte componenta a Grupului IMI
Norgren este parte componenta a Grupului IMI, un grup de succes cu o gama diversa a produselor ofertate si o cifra de afaceri de 1,57 miliarde de lire - care asigura forta financiara, stabilitatea si dependenta la acest grup. IMI activeaza in domeniul ingineriei internationale, in continua dinamica, specializata in ofertarea de produse inovative si servicii pentru beneficiari importanti de pe intreg mapamondul care activeaza in puternice piete de nisa. Firma isi desfasoara activitatea in doua mari domenii, controlul fluidelor (pneumatica, supape si distribuitoare pentru conditii grele de lucru si climatizare interioara) si distributie cu amanuntul (sisteme de lucru cu marfuri).

 

Prima pagina

   
CopyrightęDip Express