Renold SmartLink

SmartLink ™ vă poate ajuta în moduri diferite. Cu un microprocesor mic atasat la za pe o parte, unitatea poate detecta daca sunt probleme de functionare cand lantul "calatoreste" prin utilaj.

Actioneaza ca un detector de supraincarcare si controleaza cu o mica unitate infra-rosu de la distanta.Sistemul poate indica atunci cand lantul dvs. depaseste o sarcina pre-determinata. Avertizeaza pentru a inspecta utilajul sa fiti sigur ca nu sunt probleme (va ofera posibilitatea de a reseta starea de alarma cu ajutorul telecomenzii).

Pentru a intelege mai multe despre sarcinile de lucru există un alt nivel de diagnostic. Folosind un receptor portabil,primiti mai multe informaţii detaliate cu privire la incarcarile de sarcina ce pot fi descarcate apoi la un PC. Aceste date pot fi analizate pentru a determina care puncte ale lantului se confruntă cu probleme.

In situatii de incarcari extreme sau in cazul in care siguranta este un factor cheie Renold poate lucra, de asemenea, in parteneriat cu companii pentru a rezolva problemele dvs.

 

 

Prima pagina
Copyright©Dip Express