Despre Grupul SKF

In 1907, inginerul suedez Sven Wingquist a inventat primul rulment oscilant cu bile din lume. Aceasta inventie a dus la nasterea marcii SKF (Svenska Kullager Fabriken) care, in limba romana, inseamna „Fabrica Suedeza de Rulmenti cu bile”. Grupul SKF este liderul mondial in furnizarea de produse, solutii orientate spre client si servicii in domeniul rulmentilor si etansarilor. Competentele principale ale Grupului includ suportul tehnic, serviciile de mentenanta, monitorizarea conditiei si instruirea. De asemenea, SKF detine o pozitie de o importanta in continua crestere pe piata produselor liniar motion, precum si pe cea a rulmentilor de inalta precizie, arbori si servicii pentru arbori pentru industria masinilor-unelte si este un producator recunoscut de otel pentru rulmenti.

SKF detine peste 80 de capacitati de productie distribuite in toata lumea. Datorita retelei de reprezentante comerciale extinsa in 70 de tari, sustinuta de peste 15.000 de distribuitori, pietei afacerilor pe cale electronica si sistemului de distributie global, SKF se afla intotdeauna aproape de clientii sai pentru furnizarea de produse si servicii.

 

...................................................................................................................

Willy Vogel AG. La mijlocul anului 2004, SKF a achizitionat compania lider in sisteme de lubrifiere, Willy Vogel AG. Cu fabrici in Germania, Franta, Japonia si Statele Unite, Vogel este liderul mondial in tehnologia de lubrifiere, echipand masini, sisteme, vehicule comerciale si feroviare. Sistemele centralizate de lubrifiere SKF Vogel pot fi clasificate, in linii mari, in:
- Sisteme single line;
- Sisteme dual line;
- Sisteme progresive;
- Sisteme de circulatie;
- Sisteme ulei – aer;
- Sisteme cu ceata de ulei;
- Sisteme de lubrifiere cu cantitate minima.

Oferim:
- Sisteme cu o singura linie;
- Sisteme cu dozatoare progresive;
- Sisteme cu linie dubla;
- Sisteme cu linii multiple;
- Sisteme cu restrictori de debit;
- Sisteme cu minim de lubrifiant.

...................................................................................................................

HY-PRO HY-PRO (Produse inovatoare pentru filtrare) face parte din grupul SKF si a dezvoltat cel mai inalt standard de testare industriala a elementelor filtrante. Puteti reduce numarul de furnizori, consolida stocurile si curata sistemele hidraulice prin inlocuirea elementelor filtrante produse de toti fabricantii importanti, cu elemente filtrante HY-PRO. Sunt disponibile elemente echivalente pentru: Pall, Parker, Hydac, Schroeder, PTI, EPE, Internormen, Donaldson, Stauff, MP Filtri, Mahle, Fairey, Arlon, General Electric, Hilco, Taisei Kogyo, Bosch, Rexroth, Kaydon si altele.

Oferim:
- Filtre pentru inalta presiune;
- Filtre pentru presiune medie;
- Filtre pentru presiune mare, cu montare pe placa;
- Filtre cu montare pe filet;
- Filtre pe retur, montate in rezervor;
- Filtre pentru debite mari;
- Filtre aerisitoare si sorburi;
- Numarator de particule portabil.

 

 

Prima pagina

Copyright©Dip Express